Bu haber 05 Ocak 2012, Perşembe 23:16 tarihinde eklendi.
Esnaf Dostu Zengin
Tüm Gölbaşı’na örnek olacak şekilde alış verişini özellikle Gölbaşı’ndan karşılayan Zengin gerçek Gölbaşılı olmanın gereğini bu hareketiyle ve esnafa verdiği bu destekle ortaya koyuyor.
Esnaf Dostu Zengin
Gölbaşı Kaymakamı Raşit Zengin; örnek olacak davranışı ile dikkat çekti. Her geçen gün nüfusu artan ve yeni yeni markaların Gölbaşı’na akın ettiği bu günlerde her esnaf açılışının yapılması için Kaymakam Raşit Zengin’i davet ediyor. Hiçbir esnafı geri çevirmeden büyük küçük ayrımı yapmaksızın elinden geldiğince tüm davetlere iştirak eden Zengin’in bu tavrı esnaf tarafından da hoş karşılanıyor. Sadece açılışlara katılmakla kalmayan Raşit Zengin ‘i her yerde görmeniz mümkün.
Tüm Gölbaşı’na örnek olacak şekilde alış verişini özellikle Gölbaşı’ndan karşılayan Zengin gerçek Gölbaşılı olmanın gereğini bu hareketiyle ve esnafa verdiği bu destekle ortaya koyuyor. Mesai bitiminde esnafı gezen ve kısa süreli sohbet eden Kaymakam vatandaşla da iç içe olma fırsatı bularak yönettiği kentten daha detaylı haberdar oluyor. Hem esnafın sıkıntılarını dinliyor, hemde bu sayede vatandaşla da kaynaşarak herkes tarafından sevgi ve saygı ortamını daha da güçlendiriyor.
Kalkınmanın esnaftan başladığı gerçeği göz önünde bulundurulursa ve tüm halk bu anlayışla hareket ederse hem Gölbaşı esnafının güçlenmesi hem de Gölbaşı’nı kalkınmasının sağlayacağı da esnafların ortak görüşü. Bu anlayışta olan bir Kaymakamın olmasından dolayı mutlu olduklarını ifade eden esnaf, aynı ilgiyi hem vatandaş hem de Gölbaşı’nın önde gelen isimlerinden de bekliyor.
Kaymakam Raşit Zengin bugünde bir açılış gerçekleştirdi. Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı ve Gölbaşı Belediyesi eski Başkanı A. Nasır Haşlak’ın da katıldığı açılış ABA Piknik’ e aitti. Çiçeği burnunda Ak Parti İlçe Başkanı Osman Karaaslan’ın yanı sıra bir çok siyasinin de katıldığı açılışta halkın ilgisi gözlerden kaçmadı. Gölbaşı bu açılışla yeni bir markaya daha ev sahipliği yaptı. Bu tür marka kuruluşların ilerleyen dönemde ve özellikle eski belediye binasının bulunduğu bölgeye yapılması planlanan AVM sayesinde artış göstermesi bekleniyor.
FOTO: Gölbaşı Taraf
|