2'nci Kez Baba Oldu...
Herşeye Rağmen
19 Mayıs Kutlamaları
Türk Milletinin Yeniden Doğuşunun 93. Yılı Kutlu Olsun
Hep Bir Elden Kan Desteği
Biz Gölbaşı Ailesiyiz
Bu haber 01 Ekim 2011, Cumartesi 13:38 tarihinde eklendi.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

DEDİKODULARI 3 GÜN ÖNCESİNDEN YAYILMAYA BAŞLAMIŞTI AMA

Gölbaşı Makro Market üstü Eski Sosyete Pazarı’nın bulunduğu yerde açılan ve 3 gün öncesinden broşürleri nedeniyle dedikoduları yayılan ismi dahi belirsiz, İstanbul-İnegöl ve Kayseri’deki Kapanan Mobilya-Halı ve Ev Tekstil Fabrikalarının ürünleri 3/1 fiyatına satışa sunuldu.

DEDİKODULARI 3 GÜN ÖNCESİNDEN YAYILMAYA BAŞLAMIŞTI AMA

 

Gölbaşı Makro Market üstü Eski Sosyete Pazarı’nın bulunduğu yerde açılan ve 3 gün öncesinden broşürleri nedeniyle dedikoduları yayılan ismi dahi belirsiz, İstanbul-İnegöl ve Kayseri’deki Kapanan Mobilya-Halı ve Ev Tekstil Fabrikalarının ürünleri 3/1 fiyatına satışa sunuldu.

           

            Ürünleri stoklarla sınırlı şekilde yazan broşürler üzerine Gölbaşı halkı 1 Ekim 2011(BUGÜN) tarihinde Makro Market’in üst katında bulunan bu yere akın etti. Vatandaş için Adeta eziyete dönüşen ve yoğun kalabalık nedeniyle izdihamın oluşması ise yanına cabası kaldı. Dedikodularının bize kadar geldiği ve sözde büyük ucuzluğun yapıldığı bu yere muhabirlerimiz tarafından gidilerek görüldü ki broşürle hiçte bağdaşmayan fiyatlar görünüyor. Kapısında izdiham yaşanan bu yere girmeye çalışan ve oluşan izdihamı geçerek içeri girmeyi başaran vatandaşlar hayal kırıklığıyla karşı karşıya kalarak söylenir vaziyette kendisini dışarı attı. En pahalısı bile Lüx deri köşe koltuk takımı olarak broşürdeki fiyatına göre 1.425 tl. Değil sadece 475 tl. Olarak görünen fiyatlar hiçte sanıldığı gibi çıkmayınca halk adeta şoka uğradı. İçeri girmek için çabalayan halkın yanı sıra içeri girip fiyatları gören vatandaşlarda çıkmak için büyük gayretler sarf etti.

             Kapı önünde izdihama dönüşmüş kalabalığın içerisinde uzun saatlerce bekleyen vatandaşların sinirlerinin gerilmesi üzerine birçok kişi bağırarak haykırarak hatta ve hatta kavga edecek derece gelerek köpürdü. Köpüren kişilerin çoğu sözlü sataşmalar şeklinde birbirlerine bağırarak gergin durumda ki ortamın daha da gerilmesine neden olurken, aynı sorun bu kez de içeri girmeyi başaran fakat hayal kırıklığına uğrayarak çıkmaya çalışan vatandaşlarda da görüldü.

            Çoğu pişman olmuş vaziyette dışarı çıkan vatandaşlar kapıda kuyruk olmuş halka “hiç girmeyin kâğıtlarda ki fiyatlarla alakası yok” şeklinde söylenerek gitti.

 

            Dikkatlerden kaçmayan bir diğer nokta ise satılan mallar arasında yalnızca Mutfak Dolabı, Uyku Seti, sehpa, çamaşırlık ve yatak olarak görülürken broşürde yazan 82 ekran TV’nin hiç olmadığı da dikkatlerden kaçmadı.

Yazdır Paylaş
Yapılan Yorumlar
Diğer Haberler
Review www.aktifhabergazetesi.com on alexa.com

Aktif Haber Gazetesi - 2007
Her hakkı saklıdır.Kose Yazarlari Kendi Yazilarindan Sorumludur